Μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό: Ξεκινά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Το Καλλιμάρμαρο απόψε ανοίγει τις πύλες του και στολίζεται στα...πράσινα, για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό , την Παρτιζάν, την Εφές και την Μακάμπι και άπαντες να τιμήσουν τη μνήμη του, κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του «Τριφυλλιού», Παύλου Γιαννακόπουλου.

 Το άτυπο τζάμπολ του ιστορικού αυτού τουρνουά έγινε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, ενώ το βράδυ κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε το καθιερωμένο Gala παραθέτοντας δείπνο στις αποστολές της Παρτιζάν, της Εφές και της Μακάμπι.


Σήμερα όμως τα βλέμματα ολόκληρης της μπασκετικής Ευρώπης (και όχι μόνο) θα είναι στραμμένα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Στο Στάδιο όπου μετά από 44 χρόνια θα διεξαχθούν και πάλι αγώνες μπάσκετ. Και αυτό στη μνήμη του κορυφαίου διοικητικού παράγοντα στην ιστορία της ομάδας, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έκανε τα αδύνατα... δυνατά για να μπορέσει να τα έχει όλα στην εντέλεια σε χρόνο ρεκόρ. Από την άδεια χρησιμοποίησης του Καλλιμάρμαρου, μέχρι την τοποθέτηση του παρκέ και ότι άλλο χρειαζόταν για να γίνουν αγώνες μπάσκετ κορυφαίου επιπέδου.

Και μάλιστα υπό το βλέμμα 40.000 θεατών, οι οποίοι εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» σε χρόνο... ρεκόρ και είναι έτοιμοι να δώσουν το παρών στην ιστορική αυτή ημέρα του Παναθηναϊκού.

Στις 19.00, στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Μακάμπι θα κοντραριστεί με την Εφές, ενώ στις 22.00, ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μάλιστα, η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τουρνουά και έτσι θα μεταδώσει ζωντανά τα παιχνίδια.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.