Ένταση στον «αέρα» του Mega: Σηκώθηκε και έφυγε ο Καλλιακμάνης!

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Μεγάλη ένταση και κακός χαμός στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι», με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, να αποχωρεί από το στούντιο, ύστερα από έντονη συζήτηση με έναν από τους παρουσιαστές και συγκεκριμένα τον Νίκο Συρίγο, με αφορμή την άγρια δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

«Θα σας ‘’πνίξει’’ η οργή των πολιτών», είπε ο Συρίγος στον Καλλιακμάνη...

«Ξέρετε την υπηρεσιακή μου πορεία; Έχω πάρει ανθρώπους, πολίτες, όταν χρειάστηκαν βοήθεια και τους πήρα με το αυτοκίνητο. Αυτή είναι η κοινωνία... Δεν ενδιαφέρεται κανένας. Έχω δύο κορίτσια... Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζατε», ήταν τα λόγια του Γιώργου Καλλιακμάνη και πρόσθεσε.

«Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Υποστηρίζω τους συναδέρφους μου», είπε από την πλευρά του ο Καλλιακμάνης και αποχώρησε βγάζοντας το μικρόφωνο. 

Ειπώθηκαν κι άλλα. Ειπώθηκαν πολλά...

Σκηνές έντασης σημειώθηκαν το πρωί στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο και στον Γιώργο Καλλιακμάνη.

«Δεν είναι προσωπική επίθεση. Δεν είναι αυτή η κοινωνία, ρε συ Γιώργο...», είπε η Χρηστίδου, από την πλευρά της, κατά τη διάρκεια της κουβέντας.

«Θα μας πνίξει η κοινωνία. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Οι ευθύνες είναι της Αστυνομίας. Αν θέλει να αποχωρήσει, μπορεί να το κάνει», υποστήριξε από την πλευρά του ο Νίκος Συρίγος.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη, θα μπω μπροστά για να το καλύψω, του ζητάμε συγγνώμη. Η αναφορά του Νίκου αφορά, όμως, το Σώμα, όχι τον Γιώργο Καλλιακμάνη. 

Έχει πιεστεί πολύ, επειδή είναι από εκπομπή σε εκπομπή», είπε μεταξύ των άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, «Χαμογέλα και Πάλι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.