Μεγάλη ανατροπή: Ποιον βλέπουν οι μπουκ για επόμενο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Φουντώνει η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στις κάλπες που πρόκειται να στηθούν στα τέλη του ερχόμενου Νοέμβρη για την εκλογή νέου αρχηγού μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η αποπομπή Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εσωκομματικές διαδικασίες αποτέλεσε το έναυσμα για την έναρξη μιας ακόμη κούρσας ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα ψάχνει, ανεπιτυχώς ως τώρα, να βρει τον βηματισμό του.

Ποια είναι όμως τα δεδομένα στην παρούσα φάση στη μάχη για την προεδρία και ποια είναι τα φαβορί και τα αουτσάιντερ;

Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να δηλώσει «παρών» στη μάχη για την ηγεσία και οι πληροφορίες που τον φέρνουν να καταθέτει εκ νέου υποψηφιότητα φαίνεται πως αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα, όπως προκύπτει και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Όπως προκύπτει από τις σχετικές αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται ξανά ως το πρώτο φαβορί για την προεδρία και σε γνωστή στοιχηματική εταιρεία η νίκη του «πληρώνει» 2.25.

Τα υπόλοιπα φαβορί

Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης με 2.80 και ακολουθεί ο Νίκος Παππάς με 3.00. Βεβαίως, ο τελευταίος δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του και δεν έχει καταθέσει υποψηφιότητα, ωστόσο, εκτιμάται πως κάποια στιγμή θα το πράξει καθώς οδεύουμε προς τις εκλογές.

Πιο κάτω, βλέπουμε το όνομα του Σωκράτη Φάμελλου να δίνεται στο 6.50, ενώ πολύ πιο πίσω υπάρχει και το όνομα του Αλέξη Τσίπρα (10.00), αν και πολύ δύσκολα θα θελήσει να επανέλθει στο προσκήνιο.

Αποδόσεις, αν και σε πολύ υψηλές τιμές, προσφέρονται επίσης για την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου (30.00) και τον Απόστολο Γκλέτσο (50.00), οι οποίοι έχουν εκφράσει τη διάθεσή τους να δώσουν το «παρών» στις διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.