Mega για Αταμάν: «Δεν συζήτησε με τον Ερντογάν για τη Φενέρ»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

To MEGA προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ αναφορικά με τα όσα είχε αναφέρει μετά την συνάντηση του Εργκίν Αταμάν με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Εργκίν Αταμάν βγήκε εκτός εαυτού μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας μιας πληροφορίας για τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το MEGA προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ.

«Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όπως ξέρετε σήμερα επισκέφτηκα τον Ερντογάν πριν το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάποιος από εσάς είπε ότι απάντησα σε μία ερώτηση ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και απάντησα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι μ@λ@κίες! Απλώς μιλήσαμε για τη φιλία των Ελλήνων και των Τούρκων και την αθλητική κουλτούρα και την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Τίποτα άλλο. Θα κινηθώ νομικά προς το Μέσο που το έγραψε», είχε πει ο Εργκίν Αταμάν. 

Ωστόσο, οι τόνοι έπεσαν, καθώς σήμερα (11/12) το MEGA προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Live News». Σε αυτό αναφέρθηκε πως «τους δύο άνδρες τους ενώνει μια μακρά φιλία γι' αυτό και τους είδαμε να αστειεύονται μπροστά από την κάμερα μεταξύ τους. Είπαν πολλά αλλά όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος δεν είπαν ποτέ ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει τη Φενέρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.