Στήλες The Mediterranean

«Meditteranean»: Ξεκίνησε πειστικά η Γιουβέντους…

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος01 Σεπτεμβρίου 2024

Γράφει ο: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Καλά πήγε η χθεσινή μέρα με γκολ και με σκόρερς. Ένα της Αθλέτικ μας έλειψε για το απόλυτο, που μπήκε από τον Νίκο Ουίλιαμς αλλά ακυρώθηκε. Πάμε στα σημερινά…

Στις επιλογές μου αρχικά κρατάω τη Τζένοα στην Ιταλία κόντρα στη Βερόνα. Μετά το 2-2 με την Ίντερ στην πρεμιέρα η ομάδα του «Τζίλα» πήρε διπλό στις λεπτομέρειες στην έδρα της Μόντσα (0-1), σκόραρε με τον Πιναμόντι και το κράτησε σχετικά εύκολα. Στην έδρα της θα είναι ξανά πιο δημιουργική. Η Βερόνα έβγαλε δύο δύσκολα ματς με Νάπολι και Γιουβέντους εντός έδρας κερδίζοντας στην πρεμιέρα τους Παρτενοπέι. Πρώτο ματς με ομάδα πιο κοντά στα δικά της «κυβικά», αλλά ξανά με δύσκολες συνθήκες. Βλέπω καλύτερη τη Τζένοα, στο Μαράσι γέρνει υπέρ της την πλάστιγγα… έχει και το καλό ξεκίνημα παρακαταθήκη και «ζεστό» τον Αντρέα Πιναμόντι (anytime scorer).

Η ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ πειστικά είναι η Γιουβέντους, που είχε θεωρητικά πάντα εύκολα ματς κάνοντας το 2 στα 2 κόντρα σε Κόμο (εντός) και Βερόνα (εκτός). Έχει και πολύ καλό κλίμα, με καλό finish στις μεταγραφές και καλό πλάνο από τον Μότα. Η Ρόμα αντίθετα δεν ξεκίνησε καλά με μέτριες εμφανίσεις και πηγαίνει στο Τορίνο μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ 1-2 από την Έμπολι. Προβλημάτισε παρά τις προσδοκίες και η εικόνα της είναι σαφώς πιο πίσω από την καλή ως τώρα Γιουβέντους. Δίκαιος ο 1 για τη «Γηραιά Κυρία», σταθερή αξία ο Ντούσαν Βλάχοβιτς που μπαίνει στους σκόρερ.

Στην Ισπανία ξεχώρισα το Οσασούνα-Θέλτα, στο οποίο η πολύ κακή η εικόνα της Οσασούνα στη βαριά ήττα με 4-0 από τη Χιρόνα στο Μοντιλίβι την Πέμπτη και το συνολικό της ξεκίνημα, κάνει… contrast με την πολύ πιο ενθουσιώδη και ουσιαστική Θέλτα η οποία σκοράρει καλά, έχει ηγέτη τον Άσπας ως προσωπικότητα και ποδοσφαιρικά. Προσπαθεί να συνέλθει η Οσασούνα και θα έχει πίεση για αποτέλεσμα, είναι δύσκολη έδρα το Σαρδάρ, αλλά η Θέλτα είναι 3 χρόνια αήττητη εκεί. Βλέπω ως βάση το Goal Goal, τίμιο συνδυαστικά και το Χ2&GG.

Γκολ πιθανό να έχουμε και στο Πιχθουάν ανάμεσα σε Σεβίλλη και Χιρόνα. Αν και δεν έχουν κερδίσει ακόμη οι Σεβιγιάνοι δεν είναι κακοί, αλλά αντίθετα δημιουργούν φάσεις, ενώ η Χιρόνα στην πρώτη της νίκη με 4-0 επί της Οσασούνα είχε πολύ ωραίο ρυθμό. Χαμηλά τα γκολ, αλλά πιθανό το Combo.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΖΕΝΟΑ-ΒΕΡΟΝΑ 1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ 1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΘΕΛΤΑ Goal Goal

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΧΙΡΟΝΑ Goal Goal&Over 2,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.