Στήλες The Mediterranean

Mediterranean: Ορεξάτος ο Τιράμ, ποιοτικότερη η Σοσιεδάδ

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος24 Αυγούστου 2024

Γράφει ο: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Καθώς οι καλοκαιρινές άδειες άλλαξαν το πρόγραμμα, καλή νέα σεζόν θα ευχηθούμε γραπτώς από τη 2η αγωνιστική. Δεν είναι και μεγάλο το δείγμα της πρεμιέρας, όμως μια εικόνα μας έδωσαν οι ομάδες.

Στην Ιταλία έμεινα περισσότερο στους Μιλανέζους σήμερα. Αρχικά η Μίλαν που τα βρήκε «σκούρα» στην πρεμιέρα με την Τορίνο (2-2) παίζει στο Ένιο Ταρντίνι με την Πάρμα κόντρα στην οποία σκοράρει σε 16 σερί παιχνίδια τους. Καλή εικόνα είχαν οι Παρμέντσι κόντρα στην Φιορεντίνα (1-1), θα βγάλουν ενθουσιασμό και πάλι, αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα κοντράρει την ποιότητα της Μίλαν που θέλει να δώσει απαντήσεις και στην εικόνα της πρεμιέρας. Αν και η εικόνα των ροσονέρι δεν ήταν άκρως ενθαρρυντική, τέτοια ματς έχει συνηθίσει να τα παίρνει η Μίλαν αλλά το 1,65 δε λέει τίποτα ως απόδοση, όπως και το σκέτο Goal Goal που είναι στα ίδια επίπεδα. Προτιμότερο το Χ2&GG στο 1,91.

Χρονικά ακολουθεί η Ίντερ που υποδέχεται τη Λέτσε και θέλει νίκη και ξέσπασμα μετά το 2-2 στη Γένοβα όπου πάντως δεν ήταν κακή. Πρώτο ματς στο Μιλάνο, με τίτλο φαβορί για τον τίτλο, ίδια ομάδα και λίγες καλές κινήσεις. Η Λέτσε ήταν απογοητευτική στο 0-4 από την Αταλάντα και θα έχει ίδια προσέγγιση στο Μιλάνο. Στις τελευταίες δύο σεζόν η Ίντερ έχει 4 στα 4 κόντρα στη Λέτσε με γκολ 10-1. Τα μάτια μας είναι στραμμένα στον Μάρκους Τιράμ για να σκοράρει και πάλι μετά από τα δύο που σημείωσε για τους Νερατζούρι στο Μαράσι.

Στην Ισπανία ξεχώρισα για σήμερα το Εσπανιόλ-Ρεάλ Σοσιεδάδ, ένα ματς με δύο αντιπάλους που είχαν άσχημη πρεμιέρα. Η Εσπανιόλ είχε παθητικό ρόλο στο Θορίγια κόντρα στη Βαγιαδολίδ και όποτε πήρε ρίσκα δεν έκανε μεγάλες φάσεις χάνοντας 1-0. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υπέστη ήττα σοκ 1-2 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο Σαν Σεμπαστιάν και βρίσκεται σε περίοδο ανακατατάξεων και αλλαγών. Είναι όμως πιο ομάδα, διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και μετά το… χαστούκι από τη Ράγιο πιστεύω θα συνέλθει. Μου κάνει το 2,20 στο διπλό της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΑΡΜΑ-ΜΙΛΑΝ Χ2&GG (1,91)

ΙΝΤΕΡ-ΛΕΤΣΕ: Anytime scorer M. Thuram (2,10)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 2 (2,20).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.