Στήλες The Mediterranean

Mediterranean: Ακόμα, καλύτερα στα γκολ…

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος31 Αυγούστου 2024

Γράφει ο: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Γειά χαρά σ’ όλους με την τελευταία στροφή πριν την πρώτη διακοπή και πριν μπούμε στα… σερί πρωταθλημάτων-Ευρώπης. Με τις ομάδες τότε ακόμη πιο διαμορφωμένες βέβαια, γιατί οι τελευταίες μεταγραφές τώρα κλείνουν. Γι’ αυτό στράφηκα και περισσότερο στα γκολ στα σημερινά παιχνίδια.

Στο Ολίμπικο αρχικά Λάτσιο και Μίλαν έχουν κάνει κακό ξεκίνημα. Δικαιολογημένα τα παράπονα του Μπαρόνι για την ήττα στο Ούντινε, αλλά ειδικά η Μίλαν είναι… στα χαμένα. Στο επίκεντρο της αμφισβήτησης με το «καλημέρα» ο Φονσέκα, αλλά παράλληλα κακή νοοτροπία, παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και προβληματικό κλίμα. Και είμαστε 31 Αυγούστου ακόμα. Γκολ πιστεύω πως θα έχει το ματς στη Ρώμη με την αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Στο «Μαραντόνα» με το κλίμα να αλλάζει σιγά σιγά για τη Νάπολι, θα πήγαινα στον 1, αλλά κόντρα στην επικίνδυνη Πάρμα και ειδικά στο 1,50 δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Δεν είναι και μακρινή η εφιαλτική πρεμιέρα στο Μπεντεγκόντι για τη Νάπολι κι ας κέρδισε 3-0 τη φλύαρη Μπολόνια του Ιταλιάνο. Με Λουκάκου, ΜακΤόμινεϊ και Γκίλμπουρ φτιάχνει το κλίμα στους «παρτενοπέι» αλλά η Πάρμα είναι ικανότατη να κάνει ζημιά, όπως έδειξε με την Φιορεντίνα και έκανε κόντρα στη Μίλαν. Πολύ γρήγορη στην κόντρα, άκρως επικίνδυνος ο Ντένις Μαν και η Νάπολι θα αφήσει σίγουρα χώρους. Κι εδώ στα γκολ κατευθύνθηκα.

Στην Ισπανία δεν κράτησα κάτι στο Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ που όλα είναι χαμηλά, όμως μου αρέσει το 2,50 του Ντάνι Όλμο που με το «καλημέρα» μπήκε στην ομάδα. Κράτησα όμως το goal goal στο Σαν Μαμές όπου η Αθλέτικ μετά την πρώτη της νίκη πήρε ψυχολογία και υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης που «σκάλωσε» (0-0) με την Εσπανιόλ, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Ανοικτό ματς και ποιοτικές ομάδες έχουμε εδώ, σε ματς που σίγουρα μπορεί να πάει παντού.

Παντού μπορεί να πάει και το γειτονικό ντέρμπι Βαλένθια-Βιγιαρεάλ, επειδή έχει αυτό τον χαρακτήρα, αν και η Βαλένθια έχει ξεκινήσει απογοητευτικά και είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό. Ψάχνει αντίδραση και πολλές φορές αυτά τα ντέρμπι προσφέρονται και εξισορροπούν διαφορές. Όπως και οι απουσίες που θα έχει η Βιγιαρεάλ, η οποία ξανά στις καθυστερήσεις στη ματσάρα με τη Θέλτα κέρδισε 4-3 και δεν τα παρατάει. Εκτός των γκολ μου άρεσε το 2,50 του Ούγκο Ντούρο και το 3,50 του Αγιόθε.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ GOAL GOAL&OVER 2,5
  • ΝΑΠΟΛΙ-ΠΑΡΜΑ GG&OVER 2,5
  • ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ GOAL GOAL
  • ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ GOAL GOAL&OVER 2,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.