Μέχρι τις 31 Αυγούστου η επικαιροποίηση της εγγραφής στο μητρώο

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Στις 31 Αυγούστου 2024 (καταληκτική ημερομηνία) λήγει η προθεσμία επικαιροποίησης της εγγραφής  στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2024 (e-kouros) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Όλα τα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ μέχρι 31-08-2024 να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ στην πλατφόρμα e-kouros. Επισημαίνεται ότι τα σωματεία μετά την υποβολή της αίτησής τους στην e-kouros (μέχρι 31-08-2024) έχουν το δικαίωμα μέχρι 30-10-2024 έξι (6) επανυποβολών (για τη διόρθωση ή συμπλήρωση στοιχείων).

Ακόμη η ΕΠΣΜ αναφέρει: «Τα σωματεία αν δεν υποβάλουν αίτηση επικαιροποίησης στο μητρώο της Γ.Γ.Α., θα αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις που προβλέπονται στον ισχύοντα αθλητικό νόμο. Η πλημμελής ή μη έγκαιρη υποβολή της αίτησης επικαιροποίησης (31-08-2024) και καταχώρισης των στοιχείων (6 επανυποβολές μέχρι 31-10-2024) που απαιτούνται στην πλατφόρμα, θα έχει ως αποτέλεσμα την ανακριβή αξιολόγηση, την μη ένταξή τους στο Μητρώο 2025 και την μη ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής της χρηματοδότησής τους, και κατά συνέπεια, τη διαγραφή από τα μητρώα της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ.Μ. και την ανάκληση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισής της Γ.Γ.Α. για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Τα νέα σωματεία (μη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εγγραφή τους στην Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ.Μ.) καλούνται να προχωρήσουν άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται για την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης Γ.Γ.Α. για το άθλημα του ποδοσφαίρου και την εγγραφή τους στην πλατφόρμα e-kouros. ΄Οσα από αυτά έχουν αποκτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώρισης, καλούνται να εγγραφούν στην πλατφόρμα e-kouros της Γ.Γ.Α»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.