Με υπογραφή Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Μαρτίου 2024

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε δις (27΄, 45+6΄) και έφτασε τα 15 τέρματα στο Πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός σάρωσε με 3-0 τον Βόλο στο Καραϊσκάκης, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League 1. 

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19.45), για τη φάση των ''16'' του Κόνφερενς Λιγκ. 

Το έργο των Θεσσαλών ήταν εξ αρχής δύσκολο και έγινε ακόμα δυσκολότερο, καθώς με την έναρξη του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο έκτο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Μπαριέντος για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Μασούρα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ελ Κααμπί στο 27΄. 

Στο 43΄ο Μασούρας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα κινήθηκε προς το δεύτερο δοκάρι και ο Ορτέγκα σούταρε με δύναμη, ο Κόβατς απομάκρυνε με τα πόδια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μύγας προσπάθησε να σταματήσει τον Ποντένσε, με τον Πορτογάλο να πέφτει στην περιοχή και ο Τσαγαράκης να μην καταλογίζει τίποτα. Ύστερα όμως από παρέμβαση του VAR ο διαιτητής έδωσε την άσπρη βούλα, με τον Ελ Κααμπί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μην αστοχεί, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο γκολ και βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Γιόβετιτς στο 87΄. Δύο λεπτά μετά ο Ελ Αραμπί βρήκε τον Ναβάρο μέσα στην περιοχή, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και έστρωσε στον Ποντένσε, ο οποίος σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά. Ωστόσο, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Ναβάρο.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης - Ροντινέι (61’ Γιόβετιτς), Ρέτσος (61’ Μπιανκόν), Άμπι, Ορτέγκα - Έσε (61’ Αλεξανδρόπουλος), Τσικίνιο (73’ Ναβάρο), Όρτα - Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί (73’ Ελ Κααμπί)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κόβατς - Μύγας, Σιέλης, Ράσιτς, Λούνα - Ντε Καμπς (46’ Κίτσος), Μπαριέντος - Ασενούν (76’ Τάχατος), Ολιβέρα (60’ Μπερτόλιο), Κόμπα (83’ Ασλανίδης) - Μωραϊτης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.