Με Βαγιαννίδη η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ΟΦΗ

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Με τον Γιώργο Βαγιαννίδη θα ταξιδέψει για την Κρήτη ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague.

Όπως αναφέρει το training report του Παναθηναϊκού: Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της Stoiximan Super League κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μαξ. 

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει στη διάθεση του, τους: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας και Αράο.

Ενώ γνωστή έκανε και την πρώτη του αποστολή ο Μίλαν Ράσταβατς που θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των Κρητικών. Η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Ναούμοβ, Μαρινάκης, Γκονζάλες, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Σαλσέδο, Φούντας και Γιουνγκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.