Με τον Τζίμα πρωταγωνιστή πήρε την πρώτη της νίκη η Εθνική Νέων

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2023

Την πρώτη της νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τζίμα του ΠΑΟΚ, πέτυχε η Εθνική Νέων η οποία επικράτησε με ανατροπή της Λιθουανίας με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης προκριματικής φάσης του Euro U19.

Το σύνολο του Τάσου Θέου είδε τους Λιθουανούς να προηγούνται με τον Γιανσόνας στο 12ο λεπτό σχηματίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ανέτρεψαν στη συνέχεια του δεύτερου 45λεπου με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 47΄έπειτα από προσπάθεια εντός της μεγάλης περιοχής ενώ στο 56΄ο Γκούμας έκανε τη σέντρα και ο Τζίμας τη... δουλειά του κάνοντας το 2-1.

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής η Τουρκία την Τρίτη 21/11 (12:00) για την τελευταία αγωνιστική της 1ης προκριματικής φάσης του Euro U19. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Αγγελίδης, Καστίδης, Μουζακίτης (82' Κοσίδης), Φίλων, Γεωργιάδης, Κωττάς (62' Κωστούλας), Μουζακίτης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Κοντονίκος (62' Καλοσκάμης), Τζίμας (62' Κοντούρης), Παπακανέλλος (76' Κοντορουχάς).

Λιθουανία (Ρέινολντ Μπρέου): Βοϊτινοβίτσιους, Γιάκας, Ρουτκόφσκις, Αουντίνις, Ταμασεβίτσιους (69' Γιονάϊτις), Σιβίλκα, Μιχέλμπρινκ, Σέτκους (65' Λιτσκούνας), Μονκέλις (65' Λάτβις), Βοσίλιους (65' Γκουντελεβίτσιους), Γιανσόνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.