Με την 3η νίκη θέλει να κλείσει ο Προμηθέας στην Τσεχία

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023

Ο Προμηθέας αναμετράται εκτός έδρας με την Οπάβα απόψε (19/12, 19:30) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Οι Πατρινοί έχουν ένα θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Τσεχική ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με ήττα της Ρίτας από την Ντιζόν στην Λιθουανία, θα πάρουν την 2η θέση που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play-in της διοργάνωσης, αλλιώς αν σε περίπτωση νίκης της λιθουανικής ομάδας τότε θα τερματίσουν στην 3η θέση που δίνει μειονέκτημα έδρας στα play-in.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους εκτός από τον Χάντελ Χέιλ ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, εξαιτίας κατάγματος στον αντίχειρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ .Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Πάτρας δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω του 26ου All Star Game που έγινε στην Καρδίτσα και προερχόμενη από την ήττα από την Ντιζόν στην παράταση με 68-71.

 Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Προμηθέας ήταν εντυπωσιακός καθώς νίκησε την Οπάβα στο Δημήτριος Τόφαλος  με 49 πόντους διαφορά 115-66.Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 7.

Aναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου:

  1. Ντιζόν 4-0
  2. Ρίτας 3-2
  3. Προμηθέας Πάτρας 2-3
  4. Οπάβα 0-5

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.