Απανωτές απώλειες στους χαφ του ΠΑΣ ενόψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολλά και ο Θανάσης Στάικος καλείται να βρει λύσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στους "Ζωσιμάδες" (24/9, 20:30, Live στο Metropolis 95.5 και στο Metrosport.gr).

Οι απουσίες του Καραχάλιου και του Ριένστρα από τον άξονα της μεσαίας γραμμής του ΠΑΣ δεν είναι οι μοναδικοί πονοκέφαλοι που έχει να αντιμετωπίσει ο Στάικος, καθώς το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με το Τζίνο δημιουργεί περισσότερους προβληματισμούς στον Έλληνα τεχνικό.

Ο Ουρουγουανός χαφ ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση ενοχλήσεις στη μέση και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Παρότι αύριο θα εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του.

Στις απουσίες του ΠΑΣ Γιάννινα προστίθενται και οι Τσαούσης - Τζίμας, οι οποίοι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ είναι και δανεικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Λιάσος, Τζίνο (Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.