Με προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ και η αλήθεια για τον Χατζηδάκη

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Φαίνεται ότι είναι στη… μοίρα της φετινής ομάδας να μην κατέβει πλήρης σ’ έναν αγώνα καθώς αυτό συμβαίνει από την αρχή της σεζόν και επαναλαμβάνεται αφού στον σημερινό (17:15) αγώνα με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν θα αγωνιστεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης ενώ ο Τζόναθαν Σταρκ είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Μάλιστα, για τον Μποχωρίδη υπάρχουν φόβοι για θλάση στη γάμπα, γι’ αυτό θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Σε κάθε περίπτωση, οι ενοχλήσεις που νιώθει δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί καθώς πρέπει να προστατευτεί. Σε ότι αφορά τον Σταρκ, δεν συμμετείχε σε καμία από τις δύο τελευταίες προπονήσεις καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. 

Ο Αμερικανός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά η απόφασή του για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και αναλόγως της αντίδρασης του οργανισμού του στη φαρμακευτική αγωγή που ήδη του χορηγείται. Αυτό σημαίνει ότι το ενδεχόμενο να παραταχθούν οι «κίτρινοι» με τρεις γκαρντ (Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Γκάλινατ) μοιάζει εξαιρετικά πιθανό καθώς δεν υπολογίζεται ούτε ο Γιώργος Φίλλιος.

Στο μεταξύ, χθεσινά δημοσιεύματα θέλουν τον Άρη να έχει συμφωνήσει με τον Μανώλη Χατζηδάκη ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ αλλά θέλει να αποχωρήσει. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Έλληνας σέντερ προτάθηκε στους «κίτρινους» καθώς δεν υπολογίζεται από την «Ένωση» και παράλληλα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο δανεισμού του. Για την ακρίβεια, του προτάθηκε το σενάριο δανεισμού του στον Απόλλωνα Πατρών αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

Στον Άρη τέθηκε η περίπτωση του 24χρονου από τον ατζέντη του και οι «κίτρινοι» δεν απέκλεισαν το παραμικρό υπό την προϋπόθεση αποδέσμευσης του παίκτη από την ΑΕΚ. Το ίδιο θέλει και ο Χατζιδάκης. Η δε ΑΕΚ ζήτησε την καταβολή αποζημίωσης αλλά τέτοιο σενάριο δεν υφίσταται. Ο παίκτης προτάθηκε και σε άλλες ομάδες αλλά για τον Άρη είναι αδιαπραγμάτευτη η αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ καθώς δεν υπάρχει περίπτωση α) δανεισμού του και β) καταβολής αποζημίωσης. Προφανώς «παίζεται» ένα παιχνίδι τακτικής μεταξύ της ΑΕΚ και του Χατζιδάκη καθώς είναι αντικρουόμενες οι επιθυμίες των δύο πλευρών και ο Άρης θα ασχοληθεί στο βαθμό που πρέπει μόνο αν ο παίκτης πάρει την ελευθέρας του. Ασφαλώς χρειάζεται έναν ακόμη ψηλό ούτως ώστε να μην υστερεί στους αγώνες του Πρωταθλήματος όπου ο Γιάννης Καστρίτης θα πρέπει να επιλέγει έναν εκ των ΝτεΣόουζα-Μπάνκστον.

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ο Οστιν Χόλινς ήδη βρίσκεται στην Αθήνα καθώς όμως δεν έκανε προπόνηση με την ομάδα δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη.

Μετά το ντέρμπι των Άνω Λιοσίων, θα γίνει ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League αφού ο Προμηθέας θα υποδεχτεί το Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο (21/1, 17:15) απέναντι στο Λαύριο στο «παλατάκι» ενώ βέβαια το μεγάλο ντέρμπι θα γίνει τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα

Σήμερα (20/1)

ΑΕΚ – Άρης 17:15 (ΕΡΤ3)

Προμηθέας – Περιστέρι 20:15 (ΕΡΤ3)

Αύριο (21/1)

ΠΑΟΚ – Λαύριο 17:15 (ΕΡΤ3)

Κολοσσός – Απόλλων Π. 18:00 (ΕΡΤSports 1)

Καρδίτσα – Μαρούσι 20:15 (ΕΡΤ3)

Δευτέρα (22/1)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 20:15 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.