Με πολλά νέα παιδιά Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη και Ποσειδώνας Καλαμαριάς

Metrosport Team15 Μαΐου 2024


Με νίκη έκλεισε τη χρονιά η Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη η οποία τερμάτισε στην ουδέτερη ζώνη. Μετά τον αγώνα στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισαν:

 Θεοδωρίδης (προπονητής): Ηταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέους παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνδέθηκε αυτό το γεγονός με νίκη. Ξεκινάμε το προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά με υψηλούς στόχους». Γιάννης Γιουσμάς: Κλείσαμε τη χρονιά με νίκη και χωρίς τραυματισμούς».

 Γεροντίδης: «Εγινε ένα όμορφο παιχνίδι. Ραντεβού για τη νέα χρονιά με νέους στόχους και φιλοδοξίες».

Ποσειδώνας Καλαμαριάς: Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και πλέον τη νέα περίοδο θα παίζει στη Β’ κατηγορία. Από πλευράς Ποσειδώνα στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπαν: Νίκος Κερασιώτης: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερες φάσεις τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε. Στο δεύτερο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πάνω στην κούραση δεχτήκαμε δύο γκολ».

 Διονύσης Τζαχόλι: «Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και μια αξιόλογη προσπάθεια στο δεύτερο. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που έπαιξαν απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εχουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.