Με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ ο Εθνικός Λαγυνών καθώς επικράτησε της Δόξας Αγίου Παύλου

Metrosport Team12 Μαΐου 2024

Με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ θα πάει ο Εθνικός Λαγυνών μετά τη νίκη του επί της Δόξας Αγίου Παύλου με 2-0.

Μοιρασμένο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των ΛΑΓΥΝΩΝ με μονόπλευρο ενδιαφέρον όσο αφορά την βαθμολογία και αυτό ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων.

 Παρ' όλα αυτά η ομάδα του κ Κουτουνιδη (ΔΟΞΑ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ) ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά μετά το 25' είχε δύο με τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Σε όλες τις φάσεις βρήκε απέναντι της τον πολύ καλό Καλαϊτζή ο οποίος κράτησε το μηδέν.

Ειδικά η κεφαλιά του Τσώνη στο 32' ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ τον τερματοφύλακα του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τα ηνία του αγώνα από νωρίς πήρε η ομάδα του κ.Μπαλασκα και στο 49' είχε οριζόντιο δοκάρι σε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τριφυνοπουλου Νικου σε τετατετ με τον Βακάλη.

Στο 58' όμως ο πολύ δραστήριος Ιβαναι με ωραία προσπάθεια απέφυγε δύο αμυντικούς από το κέντρο της άμυνας της ΔΟΞΑΣ πλάσαρε προς την εστία,  απέκρουσε ο Βακάλης και η μπάλα στην συνέχεια πήρε τροχιά προς την εστία βρίσκοντας πρώτα το κάθετο δοκάρι και μετά τα δίχτυα κάνοντας το 1--0.

Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει περισσότερο όμως με ατομικές ενέργειες αλλά στο 72' σε αντεπίθεση των ΛΑΓΥΝΩΝ μετά από συρτή σέντρα από αριστερά με προβολή ο Ν. Τριφυνόπουλο διαμόρφωσε το τελικό 2--0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ θα υποδεχθεί με πλεονέκτημα έδρας την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε τελικό μπαράζ για τα πλέι αουτ.

Από την άλλη πλευρά το νεανικό σύνολο του κ. Κουτουνιδη κατάφερε σχετικά εύκολα να πετύχει τον στόχο της παραμονής παρουσιάζοντας ένα καλοδουλεμένο σύνολο

ΣΤ.Μ.






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.