Με πάθος και ψυχολογία κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ

Στέλιος Παρθενάκης18 Οκτωβρίου 2023

Σήμερα το βράδυ ο Άρης υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική του Eurocup (20.00). Ο κόουτς του Αρη και οι παίκτες παρά τα προβλήματά τους και την κούραση ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία και είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο. Φυσικά, αυτοί που είναι διαθέσιμοι θα παλέψουν για όλους με σκοπό την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη. Και ο κόσμος θα είναι και πάλι ο «έκτος παίκτης» σε μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση.

Ετσι, ο Γιάννης Καστρίτης από τη μεριά του τόνισε για τη σημερινή αναμέτρηση. «Θεωρώ ότι απέχουμε ακόμα από το να παίξουμε στο επίπεδο που θέλουμε και είναι φυσιολογικό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και ότι δεν αγωνιζόμαστε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ αγωνίζονται και για τα παιδιά που λείπουν. Hταν κάτι που δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε, ο βαθμός δυσκολίας ήταν εντελώς ανεβασμένος η Γκραν Κανάρια αλλά και η Τουρκ είναι πολύ καλές ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις. Μας βοήθησε ο κόσμος ένα γεμάτο γήπεδο ανεξαρτήτως αντίπαλου. Τα νέα παιδιά το βιώνον τώρα ποσό δίπλα είναι ο κόσμος στην ομάδα αλλά και εμείς το ζούμε καθημερνά ποσό τους ανεβάζει ψυχολογικά αυτό. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε αύριο να είναι δίπλα μας. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Τέλος, ο Κρις Μπάνκστον θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ των «κίτρινων» με τη Χαποέλ Μπερ Σέβα για τον δανεισμό του.

Ο 24χρονος Αμερικανός undersize σέντερ (2.05μ.) βρίσκεται από την Τρίτη στη  Θεσσαλονίκη και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία του με τον Άρη είναι δεδομένη, απέμενε όμως να βρεθεί η χρυσή τομή και με τη Χαποέλ Μπερ Σέβα με την οποία έχει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Στον χρόνο που κύλησε οι εμπλεκόμενες πλευρές αντιλήφθηκαν ότι η συμφωνία είναι η πιο συμφέρουσα λύση για όλους, οπότε ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.