Με οκτώ απουσίες ο Ηρακλής κόντρα στον Καμπανιακό

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ο Ηρακλής με τον σημερινό (22/5, 16:00) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Καμπανιακό στο γήπεδο της Χαλάστρας, ρίχνει αυλαία στη διαδικασία των play out της Super League 2. 

Το γεγονός ότι η ομάδα του Ηρακλή έχει εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία, δίνει το δικαίωμα στον Λευτέρη Βελέντζα, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι, να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν καταγράψει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, θέλοντας φυσικά να κρίνει ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να παραμείνουν και στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, όπου σαφώς οι απαιτήσεις θα είναι διαφορετικές. 

Ο Λευτέρης Βελέντζας θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση 21 ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που θα λείψουν από το τελευταίο παιχνίδι οι τιμωρημένοι Αρόγιο και Εμπο, οι ασθενείς Δοϊρανλής και Δασκαλάκης και οι Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Γκερμούς και Κούστα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.  

Πάση θυσία νίκη για τον Καμπανιακό 

Ο προπονητής του Καμπανιακού Γιώργος Αμανατίδης δε θα έχει καμία απουσία στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή και υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. 

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής είναι τα ακόλουθα: Ο Καμπανιακός αν κερδίσει αυτομάτως παραμένει στην κατηγορία, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Αναγέννησης Καρδίτσας. 

Αν η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν νικήσει τον ΠΑΟΚ Β΄ αυτομάτως υποβιβάζεται, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του Καμπανιακού, καθώς υστερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας (αν αυτή προκύψει). 

Τέλος, αν οι Θεσσαλοί επιβληθούν του Δικεφάλου τότε ο Καμπανιακός θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τον Γηραιό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.