Με νέο πανηγυρισμό στο MLS ο Μέσι: Οι πιθανές ερμηνείες του

Metrosport Team26 Ιουλίου 2023

Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε πως ακόμη και στη δύση της καριέρας του αξίζει το κάθε ευρώ που μπαίνει στον λογαριασμό του, ξεκινώντας εντυπωσιακά τη νέα πρόκληση της καριέρας του στην Αμερική. Ανανεωμένος σε όλα, βρήκε ευκαιρία να παρουσιάσει και τον νέο του πανηγυρισμό. 

Ο Λιονέλ Μέσι είναι εντυπωσιακός στις πρώτες του παραστάσεις στο MLS και αυτή τη φορά κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη σημείωσε δύο τέρματα και μοίρασε μία ασίστ. Αυτό που κέντρισε τα βλέμματα και την προσοχή του κόσμου πέρα από την εντυπωσιακή απόδοσή του, ήταν ο πανηγυρισμός του σε γκολ που σημείωσε.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, σταμάτησε, άπλωσε το χέρι του και έκανε μία κίνηση που έχει διάφορες ερμηνείες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MARCA , πρόκειται για μία κίνηση που μιμείται τον Θορ, αγαπημενο υπερήρωα του γιού του και ήταν μία αφιέρωση προς εκείνον. Σε άλλους θύμισε την κίνηση του Νταρθ Βέιντερ, χαρακτήρα της διάσημης σειράς ταινιών Star Wars.

Ορισμένοι το ερμήνευσαν με μια πιο χαλαρή διάθεση, με πολλούς χρήστες του twitter να εκφράζουν την δική του εκδοχή, ωστόσο από ένα πλάνο φαίνεται ο πανηγυρισμός του Μέσι να έχει αποδέκτη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που καθόταν στις εξέδρες...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.