Γκόλιας: «Η ΑΕ Πυλαίας αντιπροσωπεύει το πραγματικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Metrosport Team03 Μαΐου 2024

Με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας αγωνίζεται η ΑΕ Πυλαίας. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος αγωνίστηκαν δέκα ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών. Ο Βαγγέλης Γκόλιας για την ΑΕΠ τόνισε: «Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη χαρά που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής αλλά και σαν τεχνικός υπεύθυνος πάντα ήθελα να παίζω και να βλέπω επιθετικό θεαματικό ποδόσφαιρο στα όρια της αλάνας, από νεαρούς στην πλειοψηφία ποδοσφαιριστές. 

Αυτό που γίνεται στην ΑΕ Πυλαίας νομίζω ότι αντιπροσωπεύει το πραγματικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η πεμπτουσία του επιθετικού ποδοσφαίρου και με νεαρούς παίκτες. Στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκαν δέκα ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών με το κερασάκι στην τούρτα την συμμετοχή του 14χρονου (μόλις πριν 13 μέρες συμπλήρωσε τα 14 χρόνια) Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εξαιρετική απόδοση από ένα εξαιρετικό παιδί και εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

 Ο πρώτος από μια πληθώρα ικανών νεαρών ποδοσφαιριστών σε μια ακαδημία που από ίδρυσης του συλλόγου πιστεύει, στηρίζει και βοηθάει τα νεαρά παιδιά να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Οι «μπέμπηδες» του μπάρμπα Αντώνη και του Ανέστη Γαρυφάλλου για τους γνωρίζοντες έρχονται ξανά σε νέα έκδοση»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.