Με Ναντέρ, Κουαλιάτα και Σαποβάλοφ ο ΠΑΟΚ Β' στην Μυτιλήνη

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2024

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην αποστολή, ταξίδεψαν τα μέλη της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη. Εκεί ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό για την 18η αγωνιστική της Super League 2. Στην αποστολή είναι και ο Αιγύπτιος γκολκίπερ Αχμέντ Ναντέρ καθώς και ο Σαποβάλοφ ενώ συμμετέχει και ο Κουαλιάτα που επέστρεψε στις αρχές του έτους στη Θεσσαλονίκη, από τον δανεισμό του.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι στις 13:45 και θα μεταδοθεί μέσω της Super League 2 με pay per view (https:/sl2.muvi.com/).

Ο Δικέφαλος χρειάζεται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, θέλει ξεκάθαρα την νίκη, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 17 βαθμούς στο ενεργητικό του. Πρόκειται για μία χαμηλή συγκομιδή βαθμών και η βελτίωση, είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί ακόμη και από το σημερινό παιχνίδι.

Μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Μυτιλήνη, δίχως τους τραυματίες Γκορντεζιάνι, Νινούα, Κωττά και Σμυρλή και τον τιμωρημένο Σνάουτσνερ.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής παίκτες: Ταλιχμανίδης, Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Κιτσάκης, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Φίλων, Γρόσδης, Τσίκος, Τσοπούρογλου, Ρούμιαντσεβ, Γκούμας, Δαρέλας, Κανίς, Σπυράκος, Κουαλιάτα, Σαποβάλοφ, Πανίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.