Με Κουλιεράκη η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2023

Η Ελλάδα δίνει έναν "τελικό" πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία στην OPAP Arena (16/10, 21:45, Alpha). Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Εθνικής.

Σύμφωνα με το γράφημα της UEFA, ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαυροπάνο - Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας και τους Ρότα, Κουλιεράκη στα αμυντικά άκρα.

Οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας συνθέτουν την τριάδα στον άξονα, με τους Τσιμίκα - Μασούρα στα "φτερά" και τον Φώτη Ιωαννίδη στην κορυφή.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γούτας, Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Σιώπης.

Εγινε γνωστή και η ενδεκάδα της Ολλανδίας.

Ο Φερμπρούχεν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Άκε, Φαν Ντάικ, Χετρούιντα να συνθέτουν την αμυντική τριάδα. Ο Ρέιντερς - Βίφερ θα αγωνιστούν στον άξονα και οι Χάρτμαν - Ντάμφρις στα φτερά. Οι Μπέρχβαϊν και Σίμονς θα πλαισιώνουν τον Βέχορστ, ο οποίος τελικά πρόλαβε να είναι βασικός.

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φερμπρούχεν, Χετρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Χάρτμαν, Ρέιντερς, Βίφερ, Σίμονς, Μπέρχβαϊν, Βέχορστ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.