Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, πόσο κοστίζει το εισιτήριο!

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1, εκεί όπου θα έχει τη στήριξη του κόσμου του , όπως ανακοίνωσε ο Ατρόμητος ο οποίος θέτει σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει, «Ανακοίνωση για τον τρόπο πώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρησης της Κυριακής (1/9, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (1/9, 20:30) θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το site της ομάδας μας tickets.atromitosfc.gr μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο μπορείτε να εισέλθετε μόνο μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet, στην οποία θα πρέπει να ταυτοποιήσετε τον κωδικό – εισιτήριο που έχετε αγοράσει. Για την αγορά κάθε κωδικού – εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Κατόπιν σχετικής κυβερνητικής απόφασης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τηλεφώνου».

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 2: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ*
ΘΥΡΑ 3: 40€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 4: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ*
ΘΥΡΑ 7: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ*

Το Παιδικό εισιτήριο αφορά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/1/2012.

Αναλυτικές λεπτομέρειες εδώ


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.