Με Κωνσταντέλια η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης02 Ιουλίου 2024

Με ένα νέο πρόσωπο διεξάγεται αυτή την ώρα η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο λόγος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος βρίσκεται στο γήπεδο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. 

Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω ενός σφιξίματος, το οποίο φαίνεται πως ξεπέρασε και είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο είχε και τετ α τετ

Το παιδί θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από μισή ώρα στο γήπεδο επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ενώ το πρωί είχε τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του metrosport.gr:




Οι προπονήσεις είναι άκρως απαιτητικές και σε μία άσκηση όπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν χωριστεί σε γκρουπ κάνουν σπριντ για να πάρουν τον κώνο και να τον περάσουν στον πάσαλο. Όποια ομάδα χάσει θα έχει τρέξιμο σε όλο το γήπεδο. 

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά διανύει τη δεύτερη του μέρα στο Χορστ της Ολλανδίας, εκεί όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με τους συνεργάτες κάνουν τις δοκιμές τους για το πρώτο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (3/7, 19.00). 

Στην πρωινή προπόνηση ο Ρουμάνος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας δοκίμασε δύο ενδεκάδες ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τους Κύπριους.  

Πρώτη ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Σαστρε, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μπαμπα, Σβαμπ, Καμαρά, Βιερίνια, Τάισον, Γκούμας, Σαμάτα.

Δεύτερη ενδεκάδα: Τσιφτσής, Γιόνι, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Ντεσπότοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα, Μπράντον.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.