Με κατάγματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται η γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δημοσιογράφο της ΕΡΤ στη νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN η γυναίκα έχει υποστεί κατάγματα στη γνάθο και γενικότερα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα του συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από την Αστυνομία.

Το χρονικό των συμβάντων

 Στη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ προχώρησε η Αστυνομία, το μεσημέρι της Τρίτης (25/6), στην περιοχή του Πειραιά, ύστερα από καταγγελία συναδέλφου του για ενδοοικογενειακή βία.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νεαρή δημοσιογράφος, η οποία επίσης εργάζεται στην ΕΡΤ, κατέθεσε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στης Ομόνοιας ότι ο συνάδελφός της, πατέρας δύο παιδιών, βιαιοπράγησε εναντίον της.

 Πιο συγκεκριμένα, τη χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ίδια μέσα στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ότι -μεταξύ άλλων- φέρει κάταγμα στη γνάθο.

Σημειώνεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι εργάζονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ στη διάθεση της Αστυνομίας βρίσκονται μηνύματα που φέρεται να έχει αποστείλει ο συλληφθείς με επιβαρυντικό για εκείνον περιεχόμενο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.