Με ίωση οι Ντέλιας - Σορετίρε, θεραπεία έκανε ο Κοτάρσκι

Γιώργος Καστάνης15 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα. Αρκετοί είναι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι του Κωνσταντέλια που ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα από ίωση.


Ακόμη ο Κοτάρσκι έκανε θεραπεία, όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ, ενώ και ο Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπευτική αγωγή. Από την άλλη πλευρά, ο Μπράντον Τόμας συμμετείχε ακόμη πιο ενεργά στην προετοιμασία. Το ίδιο ισχύει και για τον Ότο. Ο Μπάμπα έκανε μέν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όμως λογικά θα είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου. Από την Τετάρτη και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά. 

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε πως στις τέσσερις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν έως και το Σάββατο, αρκετοί εκ των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μπορούν να επιστρέψουν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την προπόνηση των παικτών:


«Ο προπονητής έδειξε στους παίκτες κάποια τακτικά κομμάτια εστιασμένα στο παιχνίδι με την Ένωση στην Αθήνα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης, οι Μπάμπα και Α.Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Μπράντον και Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι οι Κοτάρσκι και Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Την Τετάρτη (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30"».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.