Με γκολτζή θα αυξήσει τις ελπίδες για το Champions League

Γιώργος Καστάνης10 Ιουλίου 2024

Είναι πολύ απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Δεν μιλάμε για…. πυρηνική φυσική, για εξισώσεις δισεπίλυτες ή ακόμη και για ακαταλαβίστικα θέματα και απρόσιτες καταστάσεις. Όταν έχεις μία πολύ καλή ομάδα, η οποία αποτελείται από παίκτες που έχουν ισχυρή προσωπικότητα, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση ενός πολύ καλού προπονητή, τότε αυτομάτως, αυξάνεται η πιθανότητα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους.

Δεν αντιλέγω, ότι η μπάλα που είναι στρογγυλή δεν κάνει πάντα τα «κέφια» των καλύτερων. Υπάρχουν όμως πιο αυξημένες προοπτικές, προκειμένου να φθάσει μία ομάδα στην πηγή για να πιει νερό. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, έκανε μία μεγάλη υπέρβαση στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αυτό το αναγνωρίζουν οι αντίπαλοι, το παραδέχονται οι δικοί του παίκτες, στις κατιδίαν συζητήσεις τους. Το ζητούμενο είναι πλέον πως θα μπορέσει να κάνει ένα βήμα πιο πέρα. Να ανέβει τα σκαλοπάτια των επιτυχιών. Και για πρώτη φορά στην ένδοξη και πολύχρονη ιστορία του, να μπει στους πραγματικά ισχυρούς της Ευρώπης. Να συμπεριληφθεί στην ελίτ.

Για να τα καταφέρει, απαιτούνται απλές κινήσεις. Όχι πολύπλοκες. Απλές και ουσιαστικές. Μία από αυτές είναι ο γκολτζής σέντερ φορ που ακόμη δεν έχει αποκτηθεί. Μακάρι για παράδειγμα να βρεθεί λύση και να έρθει ο Μπρούνο Πέτκοβιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το όνομα του οποίου, είχαμε αποκαλύψει στη Metrosport και στο Metropolis 95,5 μετά την επική πρόκριση του Δικεφάλου επί της Ντιναμό και την ευρεία νίκη, με σκορ 5-1 στην Τούμπα. Από τότε, έχουν περάσει κάποιοι μήνες.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τον Τζίμα δανεικό στην Νυρεμβέργη, δεν είχε διάθεση προφανώς να τον αξιολογήσει στη Θεσσαλονίκη αυτή την σεζόν και καλείται να συμπληρώσει την δυάδα των Μπράντον και Σαμάτα, με έναν ακόμη. Πρώτης γραμμής. Σημασία έχει να έρθει αυτός ο επιθετικός, όσο το δυνατό πιο σύντομα. Όχι απαραίτητα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα ματς του δευτέρου προκριματικού γύρου με μία εκ των Μπάνια Λούκα ή Εγκνάτια.

Αλλά για να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στις απαιτήσεις της ομάδας για να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει για να προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο και στη συνέχεια από τα πλέι οφ έως τους ομίλους.

Με γκολτζή λοιπόν θα αυξήσει τις πιθανότητες για να φθάσει στην πηγή και να πιει νερό. Με γκολτζή θα μπορέσει να λύσει τον γόρδιο δεσμό, στους δύσκολους αγώνες κατά την διάρκεια της σεζόν. Με γκολτζή θα καταφέρει να πάρει αποτελέσματα όταν η ομάδα πρακτικά δεν θα έχει την φυσιολογική υψηλή απόδοση. Με έναν γκολτζή, θα λύσει πολλά θέματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.