Με ΓΚΟΛάρα του Τζόλη η Εθνική 2-0 τη Μάλτα

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Με νίκη έκλεισε τον κύκλο των φιλικών η Εθνική Ελλάδος επικρατώντας με 2-0 της Μάλτα. 

Γεμάτο ευκαιρίες και φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Η γαλανόλευκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο έβδομο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακασέτα. Μετά από κόρνερ της Μάλτας, οι διεθνείς έκλεψαν την μπάλα, βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και με βαθιά μπαλιά ο Παυλίδης πάτησε στην περιοχή και ανατράπηκε. 

Ο αρχηγός ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισαν να πιέζουν και στο 15ο λεπτό βρήκαν και δεύτερο τέρμα μετά από εντυπωσιακή εκτέλεση του Χρήστου Τζόλη. Η Εθνική πίεσε, έκλεψε, ο Μασούρας πήρε την μπάλα, την έδωσε στον Παυλίδη, ο οποίος είδε την κίνηση του Έλληνα επιθετικού, του την έδωσε και εκείνος από το ύψος του πέναλτι με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Η γαλανόλευκη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50΄έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ. Ο Μπακασέτας έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το συρτό σουτ, το οποίο έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Μάλτας. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου είχαν τον έλεγχο, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά και προσπάθησαν να βρουν και άλλο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Ντεμπούτο με την εθνική έκανε ο Τσιγγάρας του ΠΑΟΚ.

ΜΑΛΤΑ: Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μουσκάτ, Μποργκ, Κορμπολάν, Γκουλιαμιέρ, Ν. Μουσκάτ, Τεούμα, Καμενζούλ, Μπονγκ, Ντεγκαμπριέλε (46' Ρέιντ).

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης (82' Μανδάς), Σάλιακας (82' Τσιγγάρας), Ρέτσος (73' Ντόι), Κουλιεράκης, Κυριακόπουλος, Μαντάλος (61' Κώτσιρας), Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μασούρας (61' Λημνιός), Τζόλης, Παμλίδης (61' Δουβίκας).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.