Με Γαλανόπουλο ο Εθνικός Αστέρας Πυλαίας

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Εκλεισε το θέμα προπονητή στον Εθνικό Αστέρα Πυλαίας καθώς τη θέση του Κώστα Κορμαρή ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Β κατηγορίας πήρε ο Ηλίας Γαλανόπουλος ο οποίος στο πρωτάθλημα που τελείωσε πήρε την άνοδο με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου

Θα αναλάβει και ένα από τα τα μεγαλύτερα ηλικιακά γκρουπ (θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες) όπως και την video ανάλυση των μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών (11x11) της σχολής  κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών της ανάλυσης κ της ποδοσφαιρικής απόδοσης.

Ο Ηλίας Γαλανόπουλος είναι ενεργό μέλος στον ΠΑΟΚ από το 2013 κ επί τρία χρόνια προπονούσε την γενιά του 2002 (Τζόλης) κ έπειτα αυτήν του 2006 (Τζίμας). Είναι προπονητής, αλλά κ βασικό μέλος του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Την χρονιά που μας πέρασε ως προπονητής του Κεραυνού Αγίου Παύλου κατάφερε κ πήρε το εισιτήριο για την Α κατηγορία.

Είναι κάτοχος UEFA B Futsal, UEFA A. Είναι επίσης πιστοποιημένος αναλυτής αγώνων από το ΑΠΘ, ενώ κατέχει soccer analyst level 1 in videobserver academy, όπως κ coerver coaching diploma level 2.

Ηλία καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια μας, σου ευχόμαστε Καλή, Υγιή κ Δημιουργική χρονιά αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.