Με Έντουαρντς και Τάουνς δεν παραδόθηκαν οι Τίμπεργουλφς

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθούν στη θέση στην οποία μπήκαν μία μέρα νωρίτερα οι Πέισερς που δεν απέφυγαν τη «σκούπα» των Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής, οι Τίμπεργουλφς έδειξαν χαρακτήρα και νίκησαν τους Μάβερικς στο Game 4 των τελικών της Δύσης στο ΝΒΑ.

Οι «Λύκοι» επικράτησαν με 105-100 μέσα στο Ντάλας και μείωσαν το 3-1 ωστόσο έχουν δρόμο ακόμη προκειμένου να κάνουν τους Μάβερικς να... αγχωθούν. Ποτέ άλλωστε στην ιστορία δεν υπήρξε επιστροφή από το 0-3. Σήμερα πάντως οι Τίμπεργουλφς έδειξαν πιο αποφασιστικοί και έφτασαν στη νίκη με τον Άντονι Έντουαρντς να κάνει τα πάντα, έχοντας 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ καθοριστικός ήταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Καρλ-Άντονι Τάουνς αφού σε αυτό το διάστημα σημείωσε 20 από τους 25 πόντους του.

Για τους Μάβερικς ο Λούκα Ντόνσιτς ήταν ο γνωστός Magic Luka με 28 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ αλλά δεν αρκούσαν αυτήν τη φορά. Το Game 5 της σειράς που θα κρίνει αν θα περάσουν οι Μαβς στους τελικούς ή αν θα πάρει μία ακόμη παράταση η στέψη τους ως πρωταθλητές Δύσης, θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5, 3:30).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.