Με έναν μόνο Έλληνα διεθνή διαιτητή: «Είναι κρίμα που χάνουμε θέση για έναν ολόκληρο χρόνο»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Πλήθος καταστατικών αλλαγών από τη μία στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αλλά και εξελίξεις στη διαιτησία, με… λάθος σοβαρό, όπως είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, μεταφέροντας το ρεπορτάζ μέσω του «Metropolis 95,5».

Τι ειπώθηκε από την πλευρά του; «Η ΕΠΟ φροντίζει να αντιγράψει τον αθλητικό νόμο, στα σημεία, που δεν το έχει κάνει. Το θέμα είναι αν θα συνεργαστεί η Πολιτεία, σε σημεία, που πρέπει να λυθούν σύντομα», είπε και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε για τη διαιτησία, αλλά διαπίστωσε ότι υπάρχει αντικειμενικότητα, παρά την καχυποψία, γιατί τουλάχιστον δεν υπάρχουν αυτά που συνέβαιναν τα προηγούμενε χρόνια. Το θέμα είναι άλλο… Δεν επιλέξαμε δεύτερο διεθνή διαιτητή. Ο κ. Λανουά έστειλε μόνο έναν», είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο «Metropolis 95,5».

«Δικαίωμα για του χρόνου...»

Μάλιστα, σύμφωνα με το blog, dikisports, «ο Γάλλος αρχιδιαιτητής δεν ήταν σίγουρος για τη δεύτερη επιλογή διεθνή. Αποφάσισε να κρατήσει αυτό το δικαίωμα για του χρόνου. Είχε έτοιμο τον Τσέτσιλα ο Λανουά. Ωστόσο, τον "φρέναρε" ο κακός βαθμός που πήρε δικαίως από τον παρατηρητή Σταθόπουλο στο Αγρίνιο. Πάντως, όφειλε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής να είχε επεξεργαστεί plan b. Είναι κρίμα που χάνουμε μια θέση για έναν ολόκληρο χρόνο. Η ελληνική διαιτησία δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες».

  • Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συνέλευση της Ομοσπονδίας «παρών» έδωσε και ο πρώην πρόεδρος και πατέρας του Μάκη Γκαγκάτση, Βασίλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.