Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του Κάρι - Χτύπησαν το νεογέννητο μωρό της

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Η οικογένεια του Στεφ Κάρι δεν πρόλαβε να απολαύσει την χαρά του μεταλλίου της Team Usa και να πανηγυρίσει την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου. Γεγονός που αποδεικνύεται και  έμπρακτα από τα δάκρυά της σε βίντεο που κυκλοφορεί, μετά την επίθεση που δέχθηκε αγκαλιά με το νεογέννητο παιδί της.

Όπως φαίνεται και από τα πλάνα που κυκλοφορούν, η ίδια συνοδευόταν από την πεθερά της, Σόνια, αλλά και τον συμπαίκτη του Στεφ στους Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν. 

Στο εν λόγω βίντεο που έχει γίνει viral, ακούγεται να λέει πως κάποιος χτύπησε το νεογέννητο γιο της, Κάιους με την ίδια να δείχνει αναστατωμένη και δακρυσμένη. 

«Δεν μας αφήνουν να πάμε στο αυτοκίνητό μας, ούτε να έρθει ο οδηγός εδώ», ακούγεται να λέει. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ακούγεται να λέει νευριασμένος «… ακόμη κι αφού χτυπήσατε το μωρό στο κεφάλι, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τους πάρετε από εδώ».

Οι Γάλλοι αστυνομικοί με τη βοήθεια μεταφραστή ακούγονται να λένε «συγγνώμη για το μωρό», ενώ τονίζουν πως ο δρόμος είχε κλείσει για να περάσει ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, που ήταν επίσης στο γήπεδο για τον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.

Όσα έγιναν ενόχλησαν και τον Στεφ Κάρι, ο οποίος αποχωρώντας λίγο μετά από το κέντρο όπου μαζεύτηκαν τα μέλη της Team USA για να γιορτάσουν με τους δικούς του ανθρώπους, εκνευρίστηκε από τις κάμερες που τραβούσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του. «Πάρτε τα αυτά από τα πρόσωπά μας!», είπε ο 36χρονος σούπερ σταρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.