Με Χαρτοφύλη η Αναγέννηση Επανομής

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Η Αναγέννηση Επανομής προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Χαρτοφύλη ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Παράλληλα θα προπονεί και την Κ 17 της ομάδας ώστε να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας  στο να ενσωματώνονται ομαλά στις απαιτήσεις της ανδρικής ομάδας όπως είναι και ο βασικός στόχος της νέας διοίκησης.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Ιάλυσο Ρόδου (βοηθός), ακαδημίες Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κισσό Χορτιάτη, Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, Άρη Αρχαγγέλου (τοπικό Ρόδου) και Α.Ο ΚΑΡΔΙΑΣ.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας της Αναγέννησης Επανομής και τον Γρήγορη Παπαζαχαρία για την στήριξη που δείχνει στο πρόσωπο μου για να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. 

Ξέρω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο που την ακολουθεί. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, μαζί με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μας ώστε η ομάδα να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπου θα χαίρεται ο κόσμος και φυσικά να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.