Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Παίζει για το Κύπελλο η Καβάλα-Παράταση στα διαρκείας ο ΠΑΣ

Χρήστος Λιάπης02 Οκτωβρίου 2024

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου πήρε τον πρώτο του βαθμό ως ομάδα της Super Leage 2 και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΑΟ Καβάλας.

Με στόχο την συνέχεια στα καλά αποτελέσματα ο Εθνικός υποδέχεται την 3η αγωνιστική μια ομάδα εκ των διεκδικητών για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων της περιοχής.

Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00 στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης

Για την αγορά των εισιτηρίων εισόδου θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. Το πρώτο βρίσκεται στην δυτική πλευρά του σταδίου, επί της οδού Ηπείρου και θα εξυπηρετεί του φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Α.Ε.Λ.. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από την Θύρα 1 με τα κάγκελα και το τουρνικέ και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα κάθονται στην κερκίδα ΘΥΡΑ 1. Τιμή εισιτηρίου Θύρας 1: 10,00€. Το δεύτερο εκδοτήριο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του σταδίου, πριν από την μεταλλική πόρτα που εισέρχονται τα οχήματα. Από το εκδοτήριο αυτό μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώθηκαν ως εξής:

Εισιτήριο 5,00€ για την κερκίδα χωρίς στέγαστρο, αμέσως μετά το κυλικείο, ΘΥΡΑ 4. Εισιτήριο 10,00€ για τις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2. Εισιτήριο 20,00€ για την κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με μπλε χρώμα κάθονται στις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με χρυσό χρώμα κάθονται στην κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3. Η είσοδος για όλες τις κερκίδες θα γίνεται από την πόρτα δίπλα από το κυλικείο. Η τοποθέτηση στις κερκίδες θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου και θα ελέγχεται από τους υπευθύνους ασφαλείας (security). Οι μαθητές και τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) για την είσοδο τους θα πρέπει να προμηθευτούν από το εκδοτήριο ειδικό εισιτήριο με την ένδειξη «Μαθητικό».

Τα εκδοτήρια και οι είσοδοι για τις κερκίδες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην Κ19 ο Συμεωνίδης

Πρώτη συμμετοχή στις προπονήσεις για τον νεαρό Λεωνίδα Συμεωνίδη που αγωνίζεται στην Κ19.

Τόσο αυτός όσο και πολλοί απο τους συμπαίκτες του, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με την ανδρική ομάδα και να αξιολογηθούν απο τον Γιώργο Κυριαζή και τους συνεργάτες του. Είναι κάτι που ζήτησε και επιθυμεί ο έμπειρος τεχνικός αλλά αποτελεί και στοχευμένη τακτική της διοίκησης της ομάδας.

AO KABAΛΑ

Η ομάδα της Καβάλας αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00) τον Αιγέα Πλωμαρίου για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Αιγέα Πλωμαρίου στη Γ’ φάση κυπέλλου Ελλάδας έχει ως εξής:

Ιωαννίδης, Μίσκοβιτς, Δερμιτζάκης, Δαλιανόπουλος, Σμίλτος, Πάσαγιτς, Ιτσιος, Κέρθι, Αναστασόπουλος, Μέτσε, Πόποβιτς, Ολιβέιρα, Σπανουδάκης, Σπανδωνίδης, Κασέμι, Παπαδόπουλος, Γκέκας, Δερμιτζάκης Α., Μπόγκταν.

MVP ο Δαλιανόπουλος

Μετά από ψηφοφορία στην οποία έλαβαν μέρος οι δημοσιογράφοι της πόλης, MVP της σημερινής αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Δαλιανόπουλος Γιάννης.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Μπακαδήμας αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την προπόνηση επειδή αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, ενώ ο Κύρκος ακολούθησε το πρώτο κομμάτι τη προπόνησης.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει πως, λόγω της ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει από τους φίλους της ομάδας μας και προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024 – 2025 παίρνει παράταση μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ωράριο από τις 10:00 έως τις 16:00

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που συνεχίζουν την στήριξη τους στην ομάδα και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε στιγμή αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.