Με ανατροπή το τρίποντο ο ΠΑΟΚ Β', 2-1 τον Μακεδονικό

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ Β' κέρδισε με 2-1 τον Μακεδονικό για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, πίεσαν και στο στο 20ο λεπτό έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο Χερίδης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή πριν από τέσσερα λεπτά.

Ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές, πίεσε και πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Ουρτάδο.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο και στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της του Μακεδονικού να διώξει τη μπάλα έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Κωττά.

Οι «πράσινοι» επιχείρησαν να γίνουν απειλητικοί και να ισοφαρίσουν αλλά οι ενέργειες τους δεν είχαν αποτέλεσμα. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων 

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Κωττάς, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου (72′ Καλόγερος), Γρόσδης (90′ Πιτσώτης), Γκούμας (62′ Τσαούσης), Σμυρλής (72′ Μπράντονιτς), Κανίς (90′ Φίλων), Ουρτάδο.




 Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου (74′ Ταβάρες), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Χάσεκ (74′ Τοπαλίδης), Σιχαρουλασβίλι (64′ Ζαφειράκης), Κουϊρουκίδης (15′ λ.τ Χερίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.