Με ανατροπή και νέο πέναλτι η Λάρισα κέρδισε τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

του Ηλία Μπίνα

Νέο τρίποντο με νέο πέναλτι πανηγύρισε η ΑΕΛ επικρατώντας με 3-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Στο 31ο λεπτό του αγώνα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με σουτ του Κόλα. Οι «βυσσινί» επιχείρησαν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Καραγκιόζη αλλά καμία από τις προσπάθειες τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Πασά. Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, συνέχιζαν να πιέζουν και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μωραιτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς, Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού, Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς, Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.