Με ανατροπή η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή, 4-2 τον ΠΑΣ

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2024

Ζορίστηκε αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο η ΑΕΚ επικρατώντας με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Η Ένωση μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό όταν ο Άμραμπατ έδωσε στον Σιμάνσκι και εκείνος πρόλαβε τον Μακαδήμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγει στην επίθεση και να γίνει απειλητικός και στο 35’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Σομποτσίνσκι ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψε το σκορ με τον Παναγιώτη Τζίμα που έκανε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν στο 69ο λεπτό με τον Πόνσε και πέντε λεπτά αργότερα να κάνουν την ανατροπή όταν ο Ελίασον εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χατζισαφί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Λιούμπιτσιτς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. 

Οι παίκτες του Αλμέιδα συνέχισαν να πιέζουν και στο 79ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Πόνσε πήρε την κεφαλιά και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «κλείδωσε» το τελικό 4-2.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.