ΠΑΟΚ: Με αλλαγές, αλλά με πάθος για τη νίκη

Γιώργος Ζαΐρης20 Αυγούστου 2023

Πρεμιέρα σήμερα στην Τούμπα για το Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ (20:00 Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) να υποδέχεται τον Αστέρα λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί της Χάιντουκ και τρεις μέρες πριν ταξιδέψει στο Εδιμβούργο για το ματς της Πέμπτης με την Χαρτς.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα ο Λουτσέσκου θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με εκείνη του αγώνα απέναντι στους Κροάτες και αυτό γίνεται είτε αναγκαστικά (τραυματισμός Τσιγγάρα) είτε για λόγους διαχείρισης ώστε κομβικοί παίκτες να πάρουν ανάσες και να είναι ξεκούραστοι για το ματς του Conference League.

Και επειδή μέσα από κάθε πρόβλημα ξεπροβάλει και μια ευκαιρία, είναι δεδομένο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να φωνάξουν «παρών» σήμερα στον προπονητή τους και να δείξουν πως ανά πάσα στιγμή θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ετσι η τετράδα στην άμυνα σίγουρα θα είναι διαφορετική κατά το ήμισυ. Αφού σημειώσουμε πως ο Κοτάρσκι συνεχίζει ακάθεκτος, στα δεξιά θα δούμε τον Σάστρε στο πρώτο του επίσημο ματς για φέτος αφού ο Κεντζιόρα έμεινε εκτός και ο Λύρατζης επίσης! Στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Εκόνγκ θα είναι ο Μιχαηλίδης, ενώ στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Μπάμπα που δεν θα ταξιδέψει λόγω τιμωρίας στο Εδιμβούργο.

Αλλαγές και στα χαφ. Ο Οζντόεφ μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά δεν υπάρχει και άλλος να παίξει δίπλα στον Σβαμπ. Ο Φιλίπε είναι εκτός μάχης για δυο μήνες, ο Τσιγγάρας τραυματίας και έτσι μόνο ο Γιαξής θα είναι στον πάγκο, αφού εκτός έμεινε ο Βρακάς που είχε παίξει στα φιλικά της Ολλανδίας ως χαφ.

Μπροστά θα κρατήσει τη θέση του ο Κωνσταντέλιας όπως και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Τάισον να αγωνίζεται στο άλλο άκρο της επίθεσης και ο Σαμάτα στην κορυφή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.