Με αέρα πρόκρισης στην Σκωτία

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Μετά τον θρίαμβο επί της Άιντραχτ ο ΠΑΟΚ κρατά τον τίτλο του φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο του στο Κόνφερενς Λιγκ και δεν θέλει να τον χάσει στο αυριανό παιχνίδι στο Πίτοντρι (22:00). Ξέρει ότι με νίκη παραμένει στο τιμόνι και με αυτή την σκέψη πέταξαν για την ΄Σκωτία χθες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε στην αποστολή όλους όσοι ήταν διαθέσιμοι, αφήνοντας εκτός τον τιμωρημένο Μεϊτέ, τον ανέτοιμο Μάρκος Αντόνιο και τους Σάστρε, Νάσμπεργκ, Φιλίπε Σοάρες που δεν είναι δηλωμένοι στην λίστα της UEFA για την φάση των ομίλων.

Πάντως, το γεγονός ότι συνολικά ταξίδεψαν 23 παίκτες στην Σκωτία δεν σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου έχει πολλά διλήμματα για την ενδεκάδα. Το αντίθετο και αυτό φάνηκε και από το ματς με τον Ατρόμητο, καθώς, όπως έμμεσα δήλωσε και ο τεχνικός του Δικεφάλου, το ροτέσιον είναι βασική τακτική του φέτος για να έχει όλους τους παίκτες ενεργούς και την ομάδα όσα πιο φρέσκια γίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Οι δοκιμές που είχε αρχίσει να κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έχουν ήδη δημιουργήσει ξεκάθαρες επιλογές στο μυαλό του Λουτσέσκου για την μάχη με την Αμπερντίν, αν συνυπολογίσουμε ότι στην τελική κρίση του μπαίνει και το ματς με την ΑΕΚ την Δευτέρα.

Κάπως έτσι, ο Εκόνγκ και ο Κουλιεράκης αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα, ο Ράφα Σοάρες αριστερά και ο Βιεϊρίνια δεξιά αντί των Μπάμπα και Κεντζιόρα αντίστοιχα, το δίδυμο Σβαμπ-Τσιγγάρα έχει το προβάδισμα για την μεσαία γραμμή και οι Αντρίγια, Κωνσταντέλιας και μάλλον Ντεσπόντοφ (αντί του Τάισον που έπαιξε σε όλο το ματς με τον Ατρόμητο) θα είναι η τριάδα πίσω από τον Μπράντον που έπαιξε όσο χρειάστηκε την Κυριακή για να μην χάσει τον ρυθμό του. Φυσικά, λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, αλλά οι βασικές σκέψεις είναι αυτές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.