Μαυροβουνιώτης: «Να βρούμε τη χημεία μας για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Το στίγμα της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει έδωσε ο προπονητής του Παύλου Μελά Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης σε συνέντευξη που έδωσε για τα social media της ομάδας.

Για την επιστροφή του στον Παύλο Μελά  είπε: «'Εγινε μια πρόταση απ' την ομάδα για να επιστρέψω. Οι στόχοι της ομάδας, οι σχέσεις με τους ανθρώπους της και η διάθεση που είχα για να ξαναδουλέψω στην ομάδα (κάτι το οποίο δεν ένιωθα πέρυσι λόγω του κορεσμού απ' τα πολλά χρόνια) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να δεχτώ την πρόταση απ' την ομάδα του Παύλου Μελά.

Για τις σχέσεις του με τη διοίκηση και τον πρόεδρο Γιώργο Τσαρδακλή τόνισε: «Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου σε όλους τους τομείς. Κάθε χρόνο προσπαθεί να βάζει και ένα λιθαράκι τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα οργάνωσης. Αυτό συνεβη και πέρυσι που εγώ έλειπα απ' την ομάδα. Η διοίκηση έχει στελεχωθεί και με κάποια επιπλέον άτομα που κάνουν και το έργο του προπονητή πιο εύκολο». 

Στόχος είναι το πρωτάθλημα ή το κύπελλο ή ο Παύλος Μελάς θα παλέψει για το ότι καλύτερο;
  «Ο αγωνιστικός στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει. Εχουν έρθει κυρίως νεαροί αλλά με παραστάσεις και ποιότητα ποδοσφαιριστές και μαζί με 3-4 έμπειρους θέλουμε να κατορθώσουμε στην επόμενη διετία η ομάδα να βρεθεί στην επόμενη κατηγορία. Υπάρχει δηλαδή ένα projekt για τα επόμενα 2 χρόνια. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά από όλους καθώς μιλάμε για μια ολοκαίνουρια ομάδα». 
Πώς θα αξιολογούσατε το ρόστερ της ομάδας; «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά που είτε φέραμε στην ομάδα, είτε κρατήσαμε από πέρυσι. Σίγουρα υπήρξαν και περιπτώσεις παικτών που είτε δεν καταφέραμε να κρατήσουμε είτε δεν καταφέραμε να φέρουμε. Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό γκρουπ ποδοσφαιριστών. Βέβαια επειδή πρόκειται για ομαδικό άθλημα αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει γρήγορα να βρούμε τη χημεία μας ως σύνολο για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».
 Σύμφωνα με αυτά που έχετε δει στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι τώρα ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν φέτος
;  «Με τα τωρινά δεδομένα πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων. Οι ομάδες που θα είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα θα είναι σίγουρα αυτές που έχουν ξεκάθαρο στόχο την άνοδο δηλαδή οι Ακρίτες Συκεών, η Δόξα Ασσήρου, ο Ηρακλής Θερμαΐκού, ο Αγροτικός Αστέρας αλλά και ο Εθνικός Σοχού και ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου που έχουν ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα αποκτώντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ερωτηματικό είναι η Νίκη Ευκαρπίας γιατί δεν ξέρω τον στόχο τους αλλά βάση ρόστερ και τεχνικού επιτελείου για μένα είναι απ' τα φαβορί. Ως πρώτα φαβορί θα έδινα την Δόξα Ασσήρου και τους Ακρίτες Συκεών, γιατί έχουν τους ίδιους προπονητές χρόνια και χημεία στο ρόστερ τους».
Το ότι οι 2 όμιλοι έγιναν ένας στην
 πιστεύεται κάνει το πρωτάθλημα 

της Α1 της ΕΠΣΜ πιο ανταγωνιστικό; «Το ότι πλέον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν όμιλο του δίνει άλλο κύρος. Είναι θεωρώ κάτι που τα τελευταία χρόνια έλειψε σε όλους που είμαστε σ' αυτήν τη κατηγορία».
Κάποιες ευχές για την νέα χρονιά; «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθώ σε όλους χωρίς τραυματισμούς και φασαρίες»

 Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.