Μαυροβουνιώτης: «Ηταν μονόδρομος η νίκη»

Χρήστος Λιάπης03 Οκτωβρίου 2024

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες από πλευράς ποιότητας κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου που δεν άφηνε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, ο "Στρατηγός" έκανε το καθήκον του κερδίζοντας τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και ανεβάζοντας ψυχολογία πέρα από το κέρδος των βαθμών για την δύσκολη συνέχεια.
Για την ομάδα του Παύλου Μελά σκόρερ των τερμάτων ήταν ο Τάχατος στο 28' και στο 30', ενώ ο Μάντζιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 92'.
Πλέον τα μάτια όλων στρέφονται στην Καρδία καθώς και αυτό το παιχνίδι θεωρείται πολύ κρίσιμο για την συνέχεια στο πρωτάθλημα της Εurolamp Α1 της ΕΠΣΜ.
Ο Παύλος Μελάς είχε την ουσία και πήρε την πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο προπονητής του Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης ανέφερε: «Ηταν ενα παιχνίδι όπου ήταν μονόδρομος η νίκη. Για ακόμη μια φορά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς ουσιαστικά να έχουμε κινδυνέψει. Ανατρέψαμε το σκορ πριν το ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή απόδοση και ο αντίπαλος παρέμενε στο παιχνίδι. Κρατάμε τους 3 βαθμούς μόνο από αυτό το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και εύχομαι να βρει τον δρόμο του»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.