Μαυροβουνιώτης: «Δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε»-Μπούρκας: «Τρομερή θέληση» (pics)

Χρήστος Λιάπης30 Σεπτεμβρίου 2024


Ο Ηρακλής Θερμαϊκού νίκησε εκτός έδρας τον Παύλο Μελά με 1-2 και έμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Eurolamp Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μετά τον αγώνα Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης και Βασίλης Μπούρκας ανέφεραν:

Μαυροβουνιώτης (Παύλος Μελάς): Ηταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που ακόμη προσπαθούν μια ισορροπία επειδή είναι καινούργιες ομάδες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο και τις φάσεις και κόντρα στη ροή του αγώνα από ένα λάθος του τερματοφύλακα μας δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ.

Ηταν μια στιγμή που "έκοψε τα πόδια των ποδοσφαιριστών μου συνυπολογίζοντας και το κακό timing που βρισκόμαστε. Παρ όλα αυτά θεωρώ πως και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί από τον αντίπαλο. Οι παίκτες μου δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και προσπάθησαν ακόμα και όταν δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ από μια στατική φάση. Γενικότερα το τελευταίοι διάστημα δεν παίρνουμε αυτό που θεωρώ ότι αξίζουμε αλλά αυτή είναι η Α1.

Τα λάθη δεν συγχωρούνται και δυστυχώς έχουμε κάνει κραυγαλέα λάθη. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βγάλουμε την ομάδα απ’ αυτή την κατάσταση που εμείς οι ίδιοι την φέραμε. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Θερμαϊκού και καλή συνέχεια»

Βασίλης Μπούρκας (Ηρακλής Θερμαΐκού): «Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχουμε κοινούς στόχους. Προερχόμασταν και οι δύο από κακά αποτελέσματα.

Είμαστε και οι δύο καινούργιες ομάδες που τώρα χτίζονται. Εμπόδιο τους ήταν οι καιρικές συνθήκες. Εμείς ήμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε. Εκτός από μια δύο φάσεις που ήταν ατομικά λάθη και εκεί δεχτήκαμε και το γκολ, δεν κινδυνεύσαμε. Η τρομερή θέληση και το πάθος των παικτών ήταν αβαντάζ για εμάς. Αυτό φάνηκε στο πρώτο γκολ στην υπερπροσπάθεια του Κυριακίδη αλλά και στο δεύτερο με την εκτέλεση του φάουλ του Αλωπούδη. Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα πετυχαίναμε και άλλο γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός»






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.