Μαυροπάνος: «Μπορούμε να σταματήσουμε τον Μπαπέ» - Μασούρας: «Πρώτη φορα βλέπω τόση διάθεση»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2023

Ενδεικτικές του κλίματος που υπάρχει στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ιρλανδίας με 2-1, είναι οι δηλώσεις του Κώστα Μαυροπάνου και του Γιώργου Μασούρα. Ο πρώτος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το πολύ δύσκολο ματς της Δευτέρας στη Γαλλία ενώ ο δεύτερος αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Γιώργος Μασούρας παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες και στο χθεσινό παιχνίδι με την Ιρλανδία σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ. Έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια ρωτήθηκε αν το τέρμα του ήταν το... τέλειο δώρο γάμου στον εαυτό του. «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, είναι κάποιες στιγμές στη ζωή που είναι πολύ σημαντικές για όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές. Έτυχε να είναι μέσα σε περίοδο αγωνιστική, αλλά ευτυχώς είχα πιει πολύ και ξέχασα τελείως ότι πέρασε ο γάμος και προχωράμε παρακάτω γιατί έχουμε και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πέρα από την πλάκα, ήταν κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και χαίρομαι που κόλλησε και αυτό το γκολ έτσι ώστε να είναι διπλή η χαρά για να μπορούμε να συνεχίσουμε με την ομάδα να ονειρευόμαστε».

Σχετικά με το κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ο Έλληνας εξτρέμ δήλωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω με όλα τα παιδιά, όλοι έχουν μία πολύ καλή διάθεση από την πρώτη ημέρα που έρχονται στην ομάδα θέλουν να πετύχουμε. Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί τέτοια διάθεση, κοιτάζω τον πάγκο και νομίζω πως παίζουν και αυτοί, είναι εξαιρετικό, σου δίνουν δύναμη και προσπαθείς να δώσεις ακόμα περισσότερα στην ομάδα».

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος απάντησε στο κατά πόσο μπορεί η Εθνική να αντιμετωπίσει τον Μπαπέ και για την σχέση με τον έτερο στόπερ της ομάδας, Παντελή Χατζηδιακό.

«Με τον Παντελή, έχουμε δεθεί πολύ καλά. Μας βοηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες, αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, δεν νομίζω ότι είχαμε κάτι επικίνδυνο από την Ιρλανδία. Μας πόνεσε το γκολ γιατί ήρθε από στημένη φάση»

Κλείνοντας ο Έλληνας στόπερ απάντησε στο αν μπορεί η Εθνική να βρει το...αντίδοτο για τους Μπαπέ, Ζιρού που στελεχώνουν το επιθετικό δίδυμο των Γάλλων. «Είναι ομαδική η δουλειά, αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να κόψουμε τον Μπαπέ. Άμα είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλέψουμε στο γήπεδο αμυντικά όπως πρέπει να δουλέψουμε πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τον Μπαπέ και τον Ζιρού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.