Μαυρομάτης: «Γιορτή η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ήταν ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου του Βορρά στην κλήρωση της League Phase του Europa League. Μάλιστα, ο κ. Μαυρομάτης βρισκόταν στο Μονακό από την Τετάρτη (28/8).

Σχολιάζοντας στην Cosmote TV την κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε πως η συμμετοχή της ομάδας στη League Phase του Europa League ως γιορτή.

Στην τοποθέτησή του ο Αχιλλέας Μαυρομάτης υπογράμμισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και για το γεγονός πως είμαστε 3 ελληνικές, μακάρι να ήμασταν 4. Όλοι θα δούμε ότι θα ανοίξει νέα εποχή με την αλλαγή του league phase. Είναι υψηλού επιπέδου αντίπαλοι για να φτάσουν εδώ, ακόμη και οι όχι τόσο γνωστές ομάδες. Πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας. Να δούμε ως μια γιορτή τη συμμετοχή και στόχος μας είναι κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Δεν μπορείς να πεις πού θα φτάσουμε σε βαθμούς. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει το καλύτερο δυνατό και να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Είναι απόκτηση εμπειριών και η συμμετοχή είναι -από μόνη της- μια εμπειρία.

Νομίζω και οι 3 ομάδες μπορούν να φέρουν βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ανέβουμε και πάλι ψηλά. Εκτός από τον Ολυμπιακό, εμείς ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έπρεπε να κάνουμε 3 προκρίσεις, για να περάσουμε σε league Phase. Καλή επιτυχία σ’ όλες τις ελληνικές ομάδες».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.