Μαυρίδης: «Μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου-Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω του χρόνου»

Metrosport Team23 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Super League, από το πρώτο κιόλας έτος σύστασης του τμήματος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός tatoo artist ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη φετινή πορεία, μίλησε για τα συναισθήματα της κατάκτησης του τροπαίου, ενώ αναφέρθηκε και στο... μέλλον του στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, για τα πανηγύρια που ακολούθησαν μετά τη κατάκτηση του τροπαίου, αποκάλυψε πως: «Ήταν δύσκολη νύχτα χθες, πήγαμε σε πολλά μαγαζιά από νωρίς... με τις φανέλες και το κύπελλο, έτσι όπως ήμασταν. Εγώ είχα να βγω πάνω από εννιά μήνες, από τον Σεπτέμβριο που ξεκινήσαμε. Μετά έχασα και τον πατέρα μου οπότε μέχρι χθες δεν είχα βγει».

Μιλώντας, για την φετινή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του τροπαίου: «Το φούτσαλ είναι ένα άθλημα που εδώ και 20 χρόνια παίζεται στην Αθήνα, όλες οι ομάδες παίζουν στην Νότια Ελλάδα, με τις πιο κοντινές να είναι στη Λάρισα και τα Τρίκαλα. Στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει άλλη, μόνο ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα θέλαμε να κάνουμε όλε οι ομάδες, εμάς το όνειρό μας είναι να δημιουργηθεί και ένας Βόρειος Όμιλος για να μην χρειάζεται να ταξιδεύουμε στην Αθήνα. Στο τμήμα μας δεν υπάρχει μπάτζετ, μόνο ότι κάνουμε με τους χορηγούς και ότι μπορεί να βοηθήσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις όταν κάνεις 8 ταξίδια με πούλμαν και πρέπει την άλλη μέρα να πας στη δουλειά σου, είναι πολύ δύσκολο. Θα μας βόλευε πάρα πολύ να υπάρχει ένας Βόρειος Όμιλος!»

Για το αν θα συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα, αποκάλυψε πως: «Εγώ δεν ξέρω, οι άλλοι σίγουροι. Έχω κουραστεί πάρα πολύ δεν είμαι και μικρός είμαι 45 στα 46! Και δεν σου κρύβω ότι έχω πρόβλημα με τη μέση και τα πόδια μου. Θα έπρεπε να περάσω και ένα χειρουργείο που το άφησα πίσω λόγω του στόχου μας και τώρ έχω πολύ κούραση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Πρέπει κάποια στιγμή να δουλέχω, τα έχω παρατήσει όλα.»

Για το γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί δημόσιο πρόσωπο και αν το γεγονός αυτό έχει επιρροή στην ομάδα: «Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά μου πως καλώς η κακώς όλη η σαπίλα θα φορτωθεί πάνω μου, αλλά αυτό θα είναι καλό προς τους συμπαίκτες μου. Στο τέλος της ημέρας ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχει ένα τμήμα φούτσαλ, παίζουνε κάποια παιδιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δημιουργήθηκε φέτος, πήρε το πρωτάθλημα Οπότε όλο αυτό αποσυμπιέζει την ομάδα και τους συμπαίκτες. Το ήξερα και το έκανα εις γνώση μου. Από εκεί και πέρα, και εγώ έβαλα 7 γκολ, έκανα υπερπροσπάθεια και τώρα υποφέρω. Ο εγωισμός όμως είναι αυτός που σε κρατά».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και τη φετινή του πορεία: «Θεωρώ ότι ο κόσμος προσπαθεί να μηδενίσει όλες τις προσπάθειες και δεν είναι με τίποτα ικανοποιημένος. Εγώ θεωρώ πως αυτό το τμήμα ξεκίνησε φέτος λέγοντας πως δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα, δεν θα πάμε πουθενά και τελικά βρέθηκαν στους 8 της Ευρώπης και διεκδικούν το πρωτάθλημα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που έβλεπα όλη τη χρονιά από τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα υπάρχει ξεφούσκωμα, αυτό συμβαίνει στον οργανισμό ΠΑΟΚ κάθε φορά που δεν ολοκληρώνεται ένας στόχος. Έτσι έγινε και τώρα, ελπίζω να το βρούνε μεταξύ τους και να συνεχίσουν να προσπαθούν για το πρωτάθλημα».

Τέλος, έκλεισε, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες του: «Επειδή ξέρω ότι με ακούνε οι συμπαίκτες μου, δεν το έχω πει ως τώρα και ειλικρινά θέλω να τους ευχαριστήσω. 

Σε αυτή την ομάδα παίζουν παοκτσάκια που το κάνουνε αφιλοκερδώς και δίνουν τη ψυχή τους για τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όλο αυτό το διάστημα σε αυτή την ομάδα όμως υπήρχαν και 3-4 παιδιά που δεν ήταν ΠΑΟΚ, ήταν άλλες ομάδες. Που από μικροί τους έπαιρνε ο μπαμπάς του να τους πάει στο Χαριλάου, στο Καραϊσκάκης κτλ.

Αυτά τα παιδιά τα ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου, γιατί αγάπησαν τόσο πολύ αυτή τη φανέλα για την οποία έπαιξαν. Έδωσαν τη ψυχή τους για τον ΠΑΟΚ, παλέψανε, ματώσανε, ήταν πρωταγωνιστές σε όλη τη χρονιά!

Σας ευχαριστώ μάγκες, είστε παράδειγμα για όλους. Και χαίρομαι που τους βλέπω τις τελευταίες τρεις μέρες να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν ΠΑΟΚ ΟΛΕ. Δεν υπάρχει για εμάς καλύτερη ανταμοιβή από αυτήν». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.