Μαυρέας: «Κάθε φορά που έρχομαι στην Τούμπα συγκινούμαι, τρομερή η αγάπη του κόσμου»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2023

Ο Αντώνης Μαυρέας ήρθε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεϊταρ και μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα συναισθήματά του. «Είναι το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ και πρέπει να μπούμε με το δεξί. Πρέπει να κερδίσουμε. Είμαι έξω από την Τούμπα, βλέπω κόσμο να αγοράζει εισιτήρια, έχει κίνηση. Θέλουμε να δούμε έναν καλό ΠΑΟΚ» είπε αρχικά.

Ο βετεράνος αμυντικός του Δικεφάλου συνέχισε: «Κάθε φορά που έρχομαι στην Τούμπα συγκινούμαι πολύ. Μπήκα στην μπουτίκ και είδα κάποιους φίλους, ό,τι και να πω είναι λίγο. Με αγκάλιασε ένας φίλαθλος της ομάδας και με μίλησε. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, όσο ψυχή και να έδωσες δεν ξεχνιέται. Αυτή η αγάπη μετά από τόσα χρόνια είναι τρομερή. 

Ο κόσμος εκτιμά, δεν είναι αχάριστος. Πλέον έχω κάποιο πόστο στην ομάδα που με ανέδειξε, την Καλαμάτα, έχουμε προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη. Περίμενε από τις 3 η ώρα για να μπει στην Τούμπα στο παιχνίδι με την Νάπολι, που είχε οριστεί στις 21:00!»

Ενώ, τέλος, τόνισε: «Το εισιτήριο διαρκείας το παίρνει κάποιος για να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, είναι αγάπη και λατρεία για την ομάδα. Όχι για να ενισχύσει οικονομικά. Πρέπει να γουστάρουμε την ομάδα μας. Ελπίζω να φτάσει τις 20.000 διαρκείας.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.