ΠΑΟΚ: Μαξίμοβιτς, Καρασκάλ και κινήσεις πρώτης γραμμής

Γιώργος Καστάνης06 Αυγούστου 2023

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είναι τα κρίσιμα παιχνίδια με αντίπαλο την Χάϊντουκ, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί η παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέϊ οφ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κακά τα ψέματα, η μεταγραφική ενίσχυση ιντριγκάρει, όμως η πορεία της ομάδας προέχει από όλες τις απόψεις.

Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Ο Οζντόεφ αποτελεί την επόμενη επιλογή για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να έρθει έως αύριο, ίσως και την Τρίτη. Εκφράζεται η πεποίθηση τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τους ατζέντηδές του, πως η μετακίνησή του πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Και πότε θα μπει σε ρυθμούς αγώνων; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα: Αν έρθει έγκαιρα έως την Τρίτη 8 Αυγούστου και δηλωθεί στην λίστα της UEFA, τότε ίσως προλάβει να συμμετέχει στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας με κάποια λεπτά συμμετοχής. Εάν δεν προλάβει να δηλωθεί, θα πρέπει να περιμένει….

Μετά τον Οζντόεφ, βασική προτεραιότητα όπως έχουμε αναφέρει αναλυτικά στη Metrosport και στο Metrosport.gr, αποτελεί η απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, του 28χρονου Σέρβου διεθνή μέσου που ανήκει στην Χετάφε. Και αμέσως μετά του 25χρονου Κολομβιανού επιτελικού μέσου (παίζει και εξτρέμ), Χόρχε Καρασκάλ της ΤΣΣΚΑ. Η τελευταία περίπτωση προφανώς και θα είναι της….υπομονής. 

Θα αποτελέσει το «κερασάκι στην τούρτα» της ενίσχυσης, ειδικά εάν η ομάδα καταφέρει και φθάσει στους ομίλους. Κατά συνέπεια, οι παίκτες που περιμένουν στον ΠΑΟΚ, ο στόχος είναι να έρθουν, αλλά είναι αμφίβολο, πλήν του Οζντόεφ, εάν θα μπορέσουν να αποκτηθούν έγκαιρα και να βοηθήσουν άμεσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.