Ματθαίου: Η ανάλυση των ευρωπαϊκών αντιπάλων ΠΑΟΚ και Άρη

Metrosport Team21 Ιουνίου 2023

Για τους αντιπάλους ΠΑΟΚ και Άρη στα ευρωπαϊκά γήπεδα μίλησε ο αναλυτής αγώνων Τάσος Ματθαίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για Μπεϊτάρ: «Ο Μορένο ήταν ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές την περσινή χρονιά και είχε πετύχει 18 γκολ και έξι ασίστ. Ο Νικόλα είναι έμπειρος παίκτης. Για μ'ενα ο καλύτερος παίκτης είναι ο Σούα. Είναι ένας 24χρονος εξτρέμ που πέρυσι ήταν δεύτερος σε δημιουργία φάσεων και αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας. Εκτελεί τις στημένες φάσεις και βγαίνει ως δεύτερο φορ πολλές φορές. Είναι καλός και με τα δύο πόδια. Αν μπορέσει ο ΠΑΟΚ να τον σταματήσει, θα ήταν καλό. Η Μπεϊτάρ παίζει 4-3-3 και δεν το αλλάζει εκτός αν υπάρξουν προβλήματα».

Για Αρατάτ και Εγνατία: «Η Αρατάτ είναι πιο έμπειρη ομάδα, παίζει 4-4-2 και ο καλύτερος παίκτης της είναι ένας Νιγηριανός, ο Γενέ, που είναι 22χρονών, παίζει στα αριστερά και δημιουργεί κινδύνους ανά πάσα στιγμή. Πέρυσι είχε 10 γκολ και 10 ασίστ. Πρέπει να τον προσέξει ο Άρης αν βρεθεί η Αρατάτ στο δρόμο του. Οι Αλβανοί παίζουν ένα 4-4-2. Οι καλύτεροι τους παίκτες είναι Ντουαμένα και ο Φερνάντο. Είναι δύο ομάδες που είναι πιο κάτω σε δυναμική από τους δικούς μας μεγάλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.