Ματσάρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με οκτώ γκολ αλλά χωρίς νικητή

Πέτρος Χαριζακλής12 Νοεμβρίου 2023

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Τσέλσι και της Σίτι. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 4-4 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα άφησε δύο βαθμούς στο Λονδίνο και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +1 από την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. Οι «μπλε» του Λονδίνου έμειναν για δεύτερο παιχνίδι αήττητοι και βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε δύο ανατροπές, ήταν εντυπωσιακό και έδειξε γιατί το πρωτάθλημα της Premier League χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο του κόσμου. Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Χάαλαντ με πέναλτι, με τον Τιάγκο Σίλβα να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα. Η Τσέλσι γύρισε το ματς στο 37' με τον Στέρλινγκ. Στο 45'+1' ο Ακάντζι πέτυχε το 2-2, σε ένα εντυπωσιακό πρώτο μέρος.

Ο Χάαλαντ με το καλησπέρα (47') στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σίτι, με τον Τζάκσον στο 67ο λεπτό να ισοφαρίζει σε 3-3 για λογαριασμό της Τσέλσι. Στο 86ο λεπτό ο Ρόντρι σκόραρε και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα από το Μάντσεστερ αλλά η Λονδρέζα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 95ο λεπτό ο Πάλμερ ισοφάρισε σε 4-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τσέλσι: Σάντσεθ, Τζέιμς (65' Γκουστό), Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Καϊσέδο (90' Μπρόγια) Φερνάντες (65' Μούντρικ), Πάλμερ, Γκάλαχερ, Στέρλινγκ, Τζάκσον (90' Ουγκοτσούκου).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Γκβάρντιολ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Φόντεν, Άλβαρες (79' Κόβατσιτς), Ντοκού (59' Γκρίλις), Χάαλαντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.