Ματσάρα στο Λονδίνο: Επέστρεψε η Άρσεναλ από το 2-0 σε επτά λεπτά!

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ, Τσέλσι και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0, αλλά την ομάδα του Αρτέτα να ισοφαρίζει σε διάστημα επτά λεπτών.

Οι "κανονιέρηδες" έχουν πλέον 21 βαθμούς και ισοβαθμούν με τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Τσέλσι έφτασε τη Γιουνάιτεντ στους 12 βαθμούς (9η θέση), με τους "κόκκινους διαβόλους" να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι μπλε προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόουλ Πάλμερ, μετά από χέρι του Γουιλιάμ Σαλιμπά. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους (48') η Τσέλσι διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Μούντρικ να επιχειρεί τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά τελικά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων (2-0).

Στο 77ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Τσέλσι πάσαρε λανθασμένα με τον Ντέκλαν Ράις να πιάνει ένα εξαιρετικό πλασέ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, κάνοντας το 2-1. Επτά λεπτά αργότερα (84') ο Τροσάρ με κοντινή προβολή ισοφάρισε για τους "κανονιέρηδες" (2-2).

Τσέλσι (Προπονητής: Ποτσετίνο): Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Κόλγουιλ, Τιάγκο Σίλβα, Γούστο, Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Φερνάντες, Μούντρικ (65’ Τζάκσον), Πάλμερ (85' Μαντουεκέ), Στέρλινγκ (85' Τζέιμς).

Άρσεναλ (Προπονητής: Αρτέτα): Ραγιά, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (46’ Τομιγιάσου), Ράις, Ζορζίνιο (68’ Σμιθ Ρόου), Έντεγκααρντ (77’ Χάβερτς), Σακά, Μαρτινέλι (79’ Τροσάρ), Ζεσούς (68’ Ενκετιά).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.